Mentale

Vaardigheden


Wij zorgen voor een effectieve ontwikkeling van de noodzakelijke, mentale vaardigheden gericht op sales.

Wij leren je omgaan met druk, verwachtingen en doelstellingen. Helpen je jouw prestaties te optimaliseren, zonder dat je het gevoel hebt, dat er iets is, dat je tegenhoudt of dat je niet vooruit durft te gaan. Dat je weer volledig in je kracht mag en kan staan. Dat je geen last hebt van het gevoel dat je niet goed genoeg bent. Je wilt voor jezelf gaan staan en zichtbaar zijn. Wij laten die  diepgaande transformaties plaatsvinden op die niveaus van bewustzijn waar het blijvend is.

Maar ook als je het gevoel hebt dat je niet echt doet wat je zou willen en/of moeten doen dan leer je hier wat je werkelijk zou willen.

Om een goede sales adviseur te zijn moet je, als zijnde de persoon die de functie uitvoert, lekker in je vel zitten.

Sales

Communicatie


Challent

Coaching

  

Ons partnerbedrijf Challent Coaching verzorgt in-house ontwikkelde software, Challent Insights, waarbij inzicht wordt geboden in zowel het huidige niveau van sales middels 0-metingen als ook de ontwikkeling van jouw sales talent, forecast, efficiëntie en resultaat middels analyses en overzichtelijke rapportages.

Verder  bieden zij concrete, praktijkgerichte handvatten om sterk ontwikkelde vaardigheden verder uit te bouwen en de mindere te ontwikkelen.