Mentale

Vaardigheden


Wij zorgen voor een effectieve ontwikkeling van noodzakelijke, mentale vaardigheden gericht op sales.

Wij leren je omgaan met druk, verwachtingen en doelstellingen en helpen je jouw prestaties te optimaliseren, zonder het gevoel dat er iets is dat je tegenhoudt of het gevoel dat je niet vooruit durft te gaan. Dat je weer volledig in je kracht mag en kan gaan staan en geen last hebt van het gevoel niet goed genoeg te zijn. Je wilt voor jezelf gaan staan en zichtbaar zijn. Wij laten die  diepgaande transformatie plaatsvinden op die niveaus van bewustzijn waar het blijvend is.

Maar ook als je het gevoel hebt dat je niet echt doet wat je zou willen en moeten doen dan leer je hier wat je werkelijk zou willen.

Om een goede sales adviseur te zijn moet je, als de persoon die de functie uitvoert, lekker in je vel zitten.

Sales

Communicatie


Challent

Coaching

  

Ons partnerbedrijf Challent Coaching verzorgt in-house ontwikkelde software, Challent Insights, waarbij inzicht wordt geboden in zowel het huidige niveau van sales middels 0-metingen als ook de ontwikkeling van jouw sales talent, forecast, efficiëntie en resultaat middels analyses en overzichtelijke rapportages.

Verder  bieden zij concrete, praktijkgerichte handvatten om sterk ontwikkelde vaardigheden verder uit te bouwen en de mindere te ontwikkelen.